Skip to main content

FogÁSZ

Fizessen elő havi díjas előfizetési csomagunkra és három havonta házhoz érkezik Önnek a fogápolási csomagunk.

A rendszeres fogmosásról

A rendszeres fogmosás nagyon fontos számos okból. Először is, a fogmosás segít eltávolítani az ételmaradékokat és a plakkot a fogakról, amelyek különben savas környezetet teremtenének, ez pedig fogszuvasodáshoz vezethet. A fogmosás szintén fontos eszköze a fogínybetegségek, mint például a fogínygyulladás megelőzésének. Ezenkívül a rendszeres fogmosás javíthatja a lehelet minőségét és általában is hozzájárul az orális egészséghez.

Másodsorban, az egészséges szájüreg hozzájárul az általános jóléthez is. Például, a rossz szájhigiénia összefüggésbe hozható egyéb egészségügyi problémák, mint a szívbetegség vagy a diabétesz kialakulásával. Rendszeres fogmosással és orális egészségügyi rutinnal ezeknek a problémáknak a kialakulása csökkenthető.

Harmadsorban, a fogmosás esztétikai szempontból is előnyös. A fehér és egészséges fogak növelik az önbizalmat és javítják a megjelenést. Ezen túlmenően, ha nem gondoskodunk megfelelően a fogainkról, az végül drága fogászati kezelésekhez vezethet.

"Az előfizetéses szolgáltatás, ahol rendszeresen új fogkefét és fogkrémet kap az ügyfél, számos előnnyel jár. Ezek közül kiemelnék párat:

 1. Kényelem: Nem kell állandóan emlékeztetni magát arra, hogy új fogkefét vagy fogkrémet vásároljon. Az előfizetéses modell automatikusan gondoskodik erről.

 2. Egészség: Az ajánlott három hónapos ciklusokban történő cserével biztosítja, hogy mindig optimális állapotú eszközöket használ a fogápolásban, ami javíthat a szájhygiénén.

 3. Megspórolt idő: Nem kell sorban állni a boltban vagy online rendeléseket leadni; egyszerűen megérkezik a csomag az otthonába vagy a munkahelyére.

 4. Testreszabhatóság: Lehetőséget kínál különböző fogkrémek és fogkefék választására, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb termékeket.

 5. Költséghatékonyság: Gyakran olcsóbb, ha előfizetést választunk, mint ha minden egyes terméket külön-külön vásárolnánk meg.

 6. Ösztönzés a rendszerességre: Az új fogkefe és fogkrém rendszeres megérkezése ösztönző lehet a rendszeres fogmosásra és szájápolásra.

Ezek az előnyök kombinálva teszik nagyon vonzóvá ezt a fajta szolgáltatást széles körben, az egyszerű kényelemmel kezdve a jobb szájegészségig."

- Dr. Fodor Zsuzsanna

Hogyan működik?

Áttekintés

A szolgáltatásról

A fogkeféket nagyjából három havonta érdemes cserélni. A fogkefe sörtéinek elhasználódása nem csak a tisztítási folyamatot teheti elégtelenné, hanem más problémák okozója is lehet, mint pl. olyan kórokozók szaporodnak el a fogkefében, amely nem kívánatos.

Az előfizetéses szolgáltatás továbbá segít annak a felmérésében is, hogy elegendő fogkrémet használunk-e fel. Bár a fogtisztítás alapvetően a technikán és a fogkefén múlik, a fogkrémeknek is fontos szerep juthat a fogak épségének és az üde szájnak a megtartásában.


Előfizetés működése

A rendszeres előfizetésről

A rendszeres előfizetéssel biztosítjuk, hogy havonta a választott csomagnak megfelelő fogkrém és a csomag szerinti rendszerességgel a fogápolás eszköze is eljusson a vevőhöz. A fogkefék esetén választható hagyományos fogkefe, de lehetőség van akár elektromos fogkefe választására is, amely esetben a cserélhető fejek kerülnek megküldésre.

A jelentőségéről

Háromhavonta csere

A fogkefe cseréje minden három hónapban fontos több okból is:

 1. Mikroorganizmusok felhalmozódása: A használt fogkefén idővel mikroorganizmusok halmozódnak fel, amelyek károsak lehetnek az egészségre.

 2. Kopás: A sörték idővel elkopnak, és kevésbé hatékonyak lesznek a plakk és az ételmaradékok eltávolításában.

 3. Hatékonyság: Egy elhasznált fogkefe sokkal kevésbé hatékony a fogak és az íny tisztításában, amely hosszú távon fogászati problémákat okozhat.

 4. Gombák és penész: A nedves környezet elősegítheti a gombák és penész kialakulását a fogkefén.

 5. Megelőzés: Rendszeres cserével és használattal a fentiek okán elkerülhetőek a fogászati problémák, mint például a fogszuvasodás, ínygyulladás és egyéb betegségek kialakulását.

 6. Komfort: Egy új fogkefe általában kényelmesebb és hatékonyabb használatot tesz lehetővé.


Fogkefék

Az eltérő csomagokban fogkefék széles választékát kínáljuk.

Power Saving

A fogkrémek esetén szintén lehetőséget biztosítunk egyes, népszerű fogkrémek kiválasztására.

Vágjunk bele!

Válassza ki magának a legtetszetősebb ajánlatot. A háromhavi cserében nincs kompromisszum, szinte minden más testre szabható!

Cím

Várkerülett 75. (Pannonia Hotel)

H-9400 Sopron

Telefon

Nyitvatartási idő

Hétfő – Péntek

09:00 – 16:30