Skip to main content

Amit a csontfelépítésről tudni érdemes

Csontbeültetés Sopronban fogorvos által

A csontaugmentáció csontfelépítés, egy fogászati eljárás, amit gyakran szükséges elvégezni mielőtt egy fogimplantátumot helyeznek be. Ha nincs elegendő csonttömeg az állkapocsban, hogy biztonságosan rögzítsék az implantátumot, ez az eljárás válik szükségessé. A csontaugmentáció során vagy az Ön saját csontját, vagy szintetikus csontanyagot helyeznek el abban a területen, ahol később az implantátum kerül majd beillesztésre.

Megértjük, hogy a fogászati beavatkozás gondolata ijesztő lehet, de fontos tudni, hogy a modern érzéstelenítési technikák lehetővé teszik, hogy a folyamat minél fájdalommentesebb legyen. Az eljárást általában helyi érzéstelenítésben végzik, és egyes esetekben kis ábítást kínálnak.

A műtét után a csontnak néhány hónapig szüksége van a gyógyulásra és az integrálódásra a meglévő csonttal. Csak ezután lehet beilleszteni a fogimplantátumot.

Ez az eljárás nagyon magas sikeraránnyal rendelkezik, és lehetővé teszi sok ember számára, hogy élvezze a fogimplantátumok előnyeit, még akkor is, ha eredetileg nem rendelkeztek a szükséges csontszerkezettel.

Ha további kérdései vagy aggodalmai vannak, a legjobb, ha ezeket megbeszéli fogorvosával. Ő tudja a legjobban értékelni, hogy melyik a legjobb opció az Ön egyedi helyzetében.

Cím

Várkerülett 75. (Pannonia Hotel)

H-9400 Sopron

Telefon

Nyitvatartási idő

Hétfő – Péntek

09:00 – 16:30